Over ons

Twee jonge enthousiaste ondernemers en we zijn ook nog eens een stel. Passie en liefde voor de horeca is wat we delen. We vullen elkaar uitstekend aan en hebben de taken goed verdeeld. Samen hebben we 3 kids en met de Haagsche Beek er bij eigenlijk 4.

Robert

Ben tijdens mijn schooljaren begonnen met werken op deze plek. Het bedrijf heeft door de jaren heen verschillende namen en eigenaren gehad. In 2005 is het restaurant omgetoverd naar De Haagsche Beek, een naam die voortkomt uit de waterloop die bij ons achter stroomt en uitmond bij de Hofvijver. Na het afronden van mijn opleiding sport en beweging ben ik toch blijven hangen in de horeca. Goede keuze want bij de vorige eigenaar heb ik de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen en in 2017 heb ik het restaurant overgenomen. Ben organisatorisch sterk en vind het belangrijk dat de kwaliteit constant is. Ben elke dag bezig met de Haagsche Beek, zet me voor de volle 100% in en het is voor mij geen werk, maar ‘A way of living’.

Mirjam

Van jongs af aan al liefde gehad voor horeca. Mijn eerste baantje was dan ook in de horeca en door de jaren heen heb ik bij meerdere bedrijven gewerkt. Toen ik klaar was met mijn studie, bleef de horeca me trekken. Heb veel ervaring opgedaan als bedrijfsleider bij diverse restaurants. Ben sociaal sterk en geef de gasten graag een gastvrije beleving. Sta niet fulltime op de werkvloer, maar geniet volop van het moederschap, mijn taken achter de schermen en mijn werk als gastvrouw.

Wij hebben een team met enthousiaste, gedreven en vooral hardwerkende medewerkers. Zij zorgen ervoor dat we al jaren een begrip zijn in de regio. Ons motto;

Live a life you will remember.

We hopen tot gauw!

Gastvrije groeten,
Mirjam & Robert