Arrangementen

Voor speciale gelegenheden bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het vieren van uw verjaardag, het samenkomen na een uitvaart of een borrel met vrienden.

Koffie met gebak

€ 6,95 p.p. (duur: 1 uur)

2x ronde koffie of thee naar keuze met gemengd gebak

Kleine lunch

€ 9,95 p.p. (duur: 1 uur)

1x Warme drank naar keuze of frisdrank of binnenlands gedistilleerd met 2 belegde broodjes. Broodjes komen op schalen op de tafels en deze zijn gemengd belegd met ham, jonge kaas en van ‘Dobbe’ kroket.

Grote lunch

€ 24,95 p.p. (duur: 1,5 uur)

Onbeperkte warme drank naar keuze of frisdrank of binnenlands gedistilleerd met tomaten soep, 2 belegde broodjes en krentenbol. Broodjes komen op de tafels en deze zijn gemengd belegd met ham, jonge kaas en van ‘Dobbe’ kroket.

Luxe lunch

€ 32,95 p.p. (duur: 2 uur)

Onbeperkte warme drank naar keuze of frisdrank of binnenlands gedistilleerd met tomatensoep, 3 belegde broodjes. Broodjes komen op de tafels en deze zijn gemengd belegd met van ‘Dobbe’ kroket, gerookte zalm met roomkaas, eiersalade, filet American.

Borreluurtje

€ 14,95 p.p. (duur: 1 uur)

Onbeperkt warme drank naar keuze of frisdrank of binnenlands gedistilleerd met zoutjes & nootjes op de tafels bij binnenkomst. Wij zullen royaal gemengde warme bittergarnituur uitserveren.

Aangeklede borrel

€ 27,95 p.p. (duur: 2 uur)

Onbeperkt warme drank naar keuze of frisdrank of binnenlands gedistilleerd met zoutjes & nootjes op tafel bij binnenkomst. Wij serveren 2 rondes met gesneden stokbrood belegd met brie, filet americain, gerookte zalm, paling en eiersalade. 2 rondes met royale gemengde warme bittergarnituur.

Warm buffet

€ 52,50 p.p. (duur: 4,5 uur)

Onbeperkt warme drank naar keuze of frisdrank of binnenlands gedestilleerd. Wij zullen royaal gemengde bittergarnituren uitserveren. Daarna volgt een grandioos buffet met: rundvleessalade, rauwkostsalade, frites, overheerlijke varkenssaté, kip specialiteit en een combinatie van gebakken kabeljauwfilet en gamba’s. Wij sluiten dit geheel af met een (sierlijk) ijsbuffet met diverse smaken en vers fruit.

Standaard High Tea

€ 22,95 p.p.

ZOETE RONDE: Scones met slagroom en jam, petit fours, macarons, muffins, slagroomsoesjes en fruitspiesjes

HARTIGE RONDE: wisselende combinatie van sandwiches, quiche, bitterballen, wraps en belegde broodjes

Luxe High Tea

€ 26,25 p.p.

Deze High Tea is gelijk aan de standaard High Tea, maar wordt uitgebreid met tomatensoep en luxe warme hapjes.

Baby High Tea

€ 29,75 p.p. (min. 4 personen)

Deze high tea is gelijk aan de luxe high tea, maar dan helemaal aangepast met versiering en gebakjes in het babyblauw of babyroze. Superleuk als babyshower!