Arrangementen

Voor speciale gelegenheden bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het vieren van uw verjaardag, het samenkomen na een uitvaart of een borrel met vrienden.

Koffie met gebak

€ 8,50 p.p. (duur: 1 uur)

Minimale afname 20 personen

2x ronde koffie of thee naar keuze met gemengd gebak

Kleine lunch

€ 13,50 p.p. (duur: 1 uur)

Minimale afname 20 personen

1x Warme drank naar keuze of frisdrank of binnenlands gedistilleerd met 2 belegde broodjes. Broodjes komen op schalen op de tafels en deze zijn gemengd belegd met ham, jonge kaas en van ‘Dobbe’ kroket.

Grote lunch

€ 28,50 p.p. (duur: 1,5 uur)

Minimale afname 20 personen

Onbeperkte warme drank naar keuze of frisdrank of binnenlands gedistilleerd met tomaten soep, 2 belegde broodjes en krentenbol. Broodjes komen op de tafels en deze zijn gemengd belegd met ham, jonge kaas en van ‘Dobbe’ kroket.

Luxe lunch

€ 37,00 p.p. (duur: 2 uur)

Minimale afname 20 personen

Onbeperkte warme drank naar keuze of frisdrank of binnenlands gedistilleerd met tomatensoep, 3 belegde broodjes. Broodjes komen op de tafels en deze zijn gemengd belegd met van ‘Dobbe’ kroket, gerookte zalm met roomkaas, eiersalade, filet American.

Borreluurtje

€ 18,95 p.p. (duur: 1 uur)

Minimale afname 20 personen

Onbeperkt warme drank naar keuze of frisdrank of binnenlands gedistilleerd met zoutjes & nootjes op de tafels bij binnenkomst. Wij zullen royaal gemengde warme bittergarnituur uitserveren.

Aangeklede borrel

€ 31,00 p.p. (duur: 2 uur)

Minimale afname 20 personen

Onbeperkt warme drank naar keuze of frisdrank of binnenlands gedistilleerd met zoutjes & nootjes op tafel bij binnenkomst. Wij serveren 2 rondes met gesneden stokbrood belegd met brie, filet americain, gerookte zalm, paling en eiersalade. 2 rondes met royale gemengde warme bittergarnituur.

Warm buffet

€ 58,00 p.p. (duur: 4,5 uur)

Minimale afname 30 personen

Onbeperkt warme drank naar keuze of frisdrank of binnenlands gedestilleerd. Wij zullen royaal gemengde bittergarnituren uitserveren. Daarna volgt een grandioos buffet met: rundvleessalade, rauwkostsalade, frites, overheerlijke varkenssaté, kip specialiteit en een combinatie van gebakken kabeljauwfilet en gamba’s. Wij sluiten dit geheel af met een (sierlijk) ijsbuffet met diverse smaken en vers fruit.

Standaard High Tea

€ 24,95 p.p.

ZOETE RONDE: Scones met slagroom en jam, petit fours, macarons, muffins, slagroomsoesjes en fruitspiesjes

HARTIGE RONDE: wisselende combinatie van sandwiches, quiche, bitterballen, wraps en belegde broodjes

Luxe High Tea

€ 28,25 p.p.

Deze High Tea is gelijk aan de standaard High Tea, maar wordt uitgebreid met tomatensoep en luxe warme hapjes.

Baby High Tea

€ 31,95 p.p. (min. 4 personen)

Deze high tea is gelijk aan de luxe high tea, maar dan helemaal aangepast met versiering en gebakjes in het babyblauw of babyroze. Superleuk als babyshower!

Wij serveren de High Tea uitsluitend binnen